Méhcsaládok eladása ...

jó adottságokkal rendelkező - Carnica fajtájú méhekből

Verkauf von Bienenvölkern Ungarn

Minden tavasszal frissítjük állományunkat. Szerencsére a déli terület nagyon jó adottságokkal alkalmas fiatal méhcsaládok létrehozásához, mesterséges méhrajok készítéséhez. Főként saját célra készítünk műrajokat és fiatal családokat - fiatal anyával, de amennyiben adott a lehetőség és igény van rá, vannak eladó méhcsaládok is.

Megtisztel minket, amennyiben vásárlási szándékával hozzánk fordul.

1/2 NB kaptáras rendszerrel dolgozunk. Amennyiben méhcsalád vásárlási szándékával hozzánk fordul, természetesen - igény esetén - családaink közül Ön választhatja ki, hogy melyiket szeretné megvásárolni.

Akkor is forduljon hozzánk bizalommal, ha nem ilyen rendszerrel dolgozik - hanem más felépítéssel, akkor is találunk megoldást!

Bienen kaufen

Amennyiben eladó fiatal családot, méhrajt vagy méhanyát szeretne vásárolni - keressenek minket bizalommal! Jó minőséget kínálunk elérhető áron - fiatal, kezdő méhészeknek még kedvezőbb feltételekkel.

Rendelés esetén amire szükségünk van:

Amennyiben más rendszerű kaptárakat használ, akkor komplett felszerelésre van szükség. Kaptár 1 vagy 2 fiókkal - ahogy szeretné. Műléppel, vagy kiépített keretekkel teli. Etetési lehetőség - amilyen módszert Ön használ, vagy szeretne használni - annak megfelelően. Szűkítő lehetőséggel a méhek védelme érdekében - kaptárához illően. Fóliát a takaráshoz, tetőt. Összekötözési lehetőséget - természetesen ezt ráér szállításkor is magával hozni. Amennyiben Ön is 1/2 NB kaptárakban kívánja méheit tartani, akkor természetesen arra is lehetőség van, hogy egyszerű keretcserével oldjuk meg a méhek áthelyezését.

Ha esetleg még nem rendelkezik felszereléssel, akkor a kaptárakkal kapcsolatban is tudunk Önnek felvilágosítást, tájékoztatást, tanácsot adni.

Amennyiben méhcsalád vásárlási szándékáról időben megegyezünk, és kora tavasszal megkapjuk az üres kaptárakat, akkor május-júniusban nagyon jó minőségű, erős fiatal méhcsaládokat tudunk előkészíteni.

A fiatal családok elkészülte után kb. 1 hónapon keresztül etetjük még a méhcsaládokat, szükség esetén akár a méhanyát kicseréljük - akár fiasítással egészítjük ki őket.

Bármilyen kérdése van, hívjon bizalommal a +36 70 /315 75 61 - ös telefonszámon, vagy írjon a: webmaster@imkerei.hu email-címre.